NOOIT MEER ZORGEN OF STRESS

Met de Newstart Online Training "Nooit meer Zorgen of Stress"  leer je weer ontspannen en positief te leven. Ontdek meer vertrouwen, meer optimisme en meer plezier!Stop met piekeren - voorgoed! Met 2 Gratis Bonussen. Bekijk en bestel de cursus hier


365 DAGEN POSITIEF

Wil jij vooruit in het leven? Stop dan met het blijven piekeren over het verleden. Het brengt niets nieuws en zorgt voor onnodige ruis op nieuwe, frisse ideeën. Positieve mensen zijn gelukkiger, hebben een aantrekkelijke uitstraling en zijn heerlijk om mee om te gaan. Vervang twijfel en wantrouwen door vertrouwen en vervang negativiteit voor positiviteit. Dat klinkt allemaal eenvoudig en dat is het ook. Maar misschien kun je onderweg wel wat hulp gebruiken. Af en toe een duwtje in je rug. En dat kan, door het volgen van berichten vol motivatie, inspiratie en ondersteuning voor een heel jaar lang. Bekijk en bestel hier de cursus


PERFECT SLAPEN IN 7 STAPPEN. Geen wondermiddel, maar meerdere verbeteringen 
‘Magische trucs’ bestaan niet. Smeer dit op je kussen, drink dit kruidentheetje, luister naar deze ontspanningsmuziek (etc. etc.) en je slaapt weer goed bestaat simpelweg niet. Het is regelrechte onzin. Slaapproblemen oplossen is altijd een kwestie van meerdere kleine verbeteringen die elkaar versterken. Samen zorgen ze voor 100% verbetering. Bekijk en bestel de cursus hier


MINDFULNESS VOOR HET DAGELIJKSE LEVEN

is een 8-weekse Mindfulness cursus inclusief audiobestanden, video's en dagelijkse emails. De cursus is een dagelijks stappenplan voor mensen die aan de slag willen met Mindfulness en meer rust willen ervaren en minder stress. Je krijgt tevens commissie over upsells en backend producten. Bekijk en bestel de cursus hier

 


YOGA NIDRA - HAPPY WITH YOGA

Yoga Nidra is een systematische methode waarbij naar complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning wordt toegewerkt. Bij Yoga Nidra balanceer je dus als het ware op het lijntje tussen wakker zijn en slapen. Je werkt naar deze staat toe door middel van een aantal systematische oefeningen en visualisaties. Je komt fysiek, mentaal en emotioneel compleet tot ontspanning.

Bekijk en bestel de cursus hier


PRACTICE VAN HAPPY WITH YOGA

ABONNEMENT | Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen inverschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperktje practice doen! We noemenhet voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’. Word lid vanaf  slechts 10 euro per maand.

Word nu lid


ONLINE YOGACURSUS

Een online Yogacursus voor beginners van 9 lessen. Beginnende Yogi’s leren in deze stap voor stap cursus alle basishoudingen van de Yoga aan en kunnen op deze manier lekker thuis, wanneer jij wilt en op je eigen tempo aan de slag met Yoga. Bij de cursus krijgen mensen bonusvideo’s over de ademhaling, losse Yogaseries en een Ebook met uitleg en plaatjes van de belangrijkste houdingen. Bestel de cursus hier.


HEALING BRENGT LICHAAM EN GEEST IN BALANS

Het brengt je thuis bij jezelf, en helpt je om je innerlijke rust en wijsheid te vinden. In de cursus "Werken met de Violette Vlam" leer je de basis-principes van healing via handoplegging en gerichte aandacht. Je leert hoe je de violette straal kunt richten op jezelf of anderen. De straal werkt in op lichaam en geest. Via diverse handposities geef je, net als bij bijvoorbeeld reiki, de energie door. Bekijk en bestel de e-cursus hier.


ONLINE CURSUS: VERBINDEN MET DE ENERGIE VAN DE MAAN

Een praktische online cursus waarin je stap voor stap alles leert over de Maan, de invloed op jou en hoe je deze energie kunt gebruiken! 

Meest populaire online cursus over het leven met de energie van de Maan. Een praktische online cursus waarin men stap voor stap alles leert over de Maan, de invloed op jou en hoe je deze energie kunt gebruiken! De cursus wordt gegeven door top astrologe Leida Groot (voormalige eigenaresse Hipinderegen.nl, gezien in Libelle, Margriet, RTL Boulevard etc.) Al gekocht door honderden enthousiaste vrouwen. Bekijk en bestel de cursus hier


De OERsterk Online Cursus “Gezond in 4 Weken” is een cursus van Richard de Leth van www.oersterk.nu. Richard behaalde zijn doctoraal geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, maar koos voor de complementaire geneeskunde in plaats van het artsenexamen. Hij specialiseerde zich in de orthomoleculaire geneeskunde en psycho-neuro-immunologie. Ook verdiepte hij zich in voeding, kinesiologie, psychologie en fytotherapie. In deze Online Cursus neemt hij de cursist aan de hand op weg naar een gezonder leven d.m.v. verstandiger en bewuster eten.


ONLINE CURSUS BLIJVEND ZELFVERTROUWEN

Twijfel je of je wel de juiste keuzes maakt? Ben je regelmatig onzeker in je werk of privéleven? Maak je je druk wat anderen van je denken? Heb jij last van onzekerheid of verlegenheid? Dan is deze cursus Zelfvertrouwen Vergroten iets voor jou! Veel mensen zijn vergeten om vanuit hun eigen kracht te leven. Ze twijfelen aan zichzelf en missen het geloof in eigen kunnen. Ze zijn vaak te kritisch en hebben te hoge verwachtingen van zichzelf. Ben je ook moe van die zelfkritiek en faalangst? Heb je het idee dat die onzekerheid je belemmert de dingen te doen die je ècht wilt doen? Wil je weer geloven in jezelf en niet meer twijfelen? Dat is logisch, want zelfvertrouwen is de basis voor een gelukkig en succesvol leven!


ONLINE CURSUS DE SLEUTELS VAN GELUK EN SUCCES

Het e-boek "De Sleutels van Geluk en Succes" geeft je effectieve methoden en inzichten om je passie te volgen, je doelen te bereiken en je goed te voelen. Kort en krachtig, praktisch en waardevol! Tijdelijk met een gratis e-boek als extra bonus.  Bekijk en bestel het e-boek hier.


WAT IK WIL E-BOOK

Dit werkboek is een manier om snel helder te krijgen wat jouw passies zijn en wat je nu écht belangrijk vindt in het leven. Een praktische techniek geeft je heel direct inzicht in wat je wilt. Wat zijn jouw wensen voor het leven? Wat je in het Wat Wil Ik werkboek leert kun je toepassen op: •je relaties •je financiën •je werk (of wat wil ik worden?) •je gezondheid. Bekijk en bestel het e-book hier.